AbyS ry:n toiminta

Yhdistys julkaisee jäsenilleen 3-4 kertaa vuodessa ilmestyvää AbyS-lehteä. Lehdessä tiedotetaan ajankohtaisista asioista, pidetään yllä pentu- ja siitosuroslistoja sekä julkaistaan näyttelytuloksia. Lehti sisältää myös mielenkiintoisia artikkeleita abessinialaisista ja somalikissoista sekä niiden kasvattajista. Jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan kirjoituksineen lehden sisältöön.

Yhdistyksellä on Suomen Kissaliiton kanssa yhteistyösopimus, jonka mukaan liitto lähettää meille rotujamme koskevaa materiaalia. Yhdyshenkilöllämme on puheoikeus liittokokouksissa abessinialaisia ja somaleja koskevissa asioissa. Kissa-lehdessä julkaistaan myös yhdistyksen yhteystiedot.

Pidämme yllä listaa odotettavissa olevista ja syntyneistä kissanpennuista. Annamme myös neuvontaa kiinnostuneille pennunostajille.

Palkitsemme kevätvuosikokouksessa edellisen vuoden aikana näyttelyissä parhaiten menestyneet abyt ja somalit sekä vuoden kasvattajan.

Näyttelyissä pyrimme pitämään info- ja myyntipöytää, jossa mm. annetaan neuvontaa ja jossa on saatavilla ajankohtainen pentulista. Mahdollisuuksien mukaan järjestämme esittelynäyttelyitä tai myyjäisiä sekä tilaisuuksia jäsenille, esim. pikkujoulujuhlia tai kesätapaamisia. Pidämme myös yllä perinnekansiota Suomen abyista ja somaleista.

Jos sinulla on abyja tai somaleita koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä tai soittamalla pentuvälittäjillemme.

Tästä linkistä klikkaamalla näet yhdistyksen säännöt.
Tästä linkistä klikkaamalla pääset latamaan abessiinialaisten ja somalien kasvatuksentavoiteohjelman.

Aineistopäivät jäsenlehteemme vuodelle 2024:

1/2024 – 15.2.
2/2024 – 15.5.
3/2024 – 15.10.

Jäsenmaksut 2024:
Varsinainen jäsen 20 EUR
Perhejäsen 8 EUR
Kasvattajan maksaessa kasvattinsa ensimmäisen vuoden jäsenmaksun 8 EUR

Jäsenmaksutili: NORDEA FI0623 051800 019263

Halutessasi liittyä yhdistyksen jäseneksi, maksa jäsenmaksusi jäsenmaksutilille viitteellä 35004 sekä täytä alla oleva ”Liity jäseneksi”-lomake! Tämän jälkeen hallitus vahvistaa jäsenyytesi.
Tervetuloa Abysin jäseneksi !

Yhdistyksen rekisteriseloste löytyy täältä: Rekisteriseloste.

Liity jäseneksi!