ETUSIVU     AJANKOHTAISTA     YHDISTYS
       RODUT      PENNUT      KASVATUS      SIITOSUROKSET      YHTEISTYÖSSÄ      VUODEN KISSAT

AbyS ry:n toiminta

Yhdistys julkaisee jäsenilleen 3-4 kertaa vuodessa ilmestyvää AbyS-lehteä. Lehdessä tiedotetaan ajankohtaisista asioista, pidetään yllä pentu- ja siitosuroslistoja sekä julkaistaan näyttelytuloksia. Lehti sisältää myös mielenkiintoisia artikkeleita abessinialaisista ja somalikissoista sekä niiden kasvattajista. Jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan kirjoituksineen lehden sisältöön.

Yhdistyksellä on Suomen Kissaliiton kanssa yhteistyösopimus, jonka mukaan liitto lähettää meille rotujamme koskevaa materiaalia. Yhdyshenkilöllämme on puheoikeus liittokokouksissa abessinialaisia ja somaleja koskevissa asioissa. Kissa-lehdessä julkaistaan myös yhdistyksen yhteystiedot.

Pidämme yllä listaa odotettavissa olevista ja syntyneistä kissanpennuista. Annamme myös neuvontaa kiinnostuneille pennunostajille.

Palkitsemme kevätvuosikokouksessa edellisen vuoden aikana näyttelyissä parhaiten menestyneet abyt ja somalit sekä vuoden kasvattajan.

Näyttelyissä pyrimme pitämään info- ja myyntipöytää, jossa mm. annetaan neuvontaa ja jossa on saatavilla ajankohtainen pentulista. Mahdollisuuksien mukaan järjestämme esittelynäyttelyitä tai myyjäisiä sekä tilaisuuksia jäsenille, esim. pikkujoulujuhlia tai kesätapaamisia. Pidämme myös yllä perinnekansiota Suomen abyista ja somaleista.

Jos sinulla on abyja tai somaleita koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä tai soittamalla pentuvälittäjillemme.

Aineistopäivät jäsenlehteemme vuodelle 2019 :

1/2019 - 15.2.
2/2019 - 14.7.
3/2019 - XX

Jäsenmaksut 2019:

Varsinainen jäsen 15 EUR
Perhejäsen 8 EUR
Kasvattajan maksaessa kasvattinsa ensimmäisen vuoden jäsenmaksun 8 EUR

Jäsenmaksutili: NORDEA FI0623 051800 019263

Halutessasi liittyä yhdistyksen jäseneksi, maksa jäsenmaksu jäsenmaksutilille, kirjoita Viesti-kohtaan Nimi, osoite ja sähköpostiosoite. Tämän jälkeen hallitus vahvistaa jäsenyytesi.
Tervetuloa Abysin jäseneksi !

Tästä linkistä klikkaamalla saat ladattua yhdistyksen rekisteriselosteen.

Hallitus 2019

Puheenjohtaja, Kissaliiton yhdyshenkilö

• Anne Paloluoma
  • p. 0400-680 563